Komikere: Hva skjer? På turne:

Hans Morten Hansen

 

Vi har gleden av å presentere en av våre aller mest rutinerte humorister: Hans Morten Hansen. Med bred erfaring både fra revy- og teaterscenen er han også å regne som en av Norges morsomste standupkomikere!
Som komiker er Hansen tilbakelent, avslappet og han serverer sitt budskap med en gravalvorlig mine. Han er reflektert, men samtidig grunn. Kultivert, men frekk. Rutinert, men spontan. Med andre ord en komiker-potet som kan brukes i de fleste anledninger.

Idealpublikummet ligger på 30+, mye på grunn av at hans valg av tema i stor grad er selvopplevde og at gjennkjennelsesfaktoren er et viktig element i Hansens show. Til tross for dette er han er mye brukt av Forsvaret, og takler og et yngre publikum på en utmerket måte. Hans Morten Hansen debuterte som komiker under Den Store Norske Humorfestivalen i hjembyen Stavanger i 1993, og har siden 1995 drevet med underholdning på fulltid. Etter 12 år i oljeindustrien bestemte nemlig Hansen seg for å vie sitt liv til spredning av det glade budskap. Et kall som har gitt seg mange utslag. Han har fartet land og strand rundt som komiker, medvirket i bøtter og spann av revyer og kabareter, bla. sammen med Gustne Herrer, Løgnaslaget, Tor Erik Gunstrøm, Mari Bjørgan, Ellen Nicolysen, Jon Eikemo og Gunnar Andersen for å nevne noen. I april 2008 gjorde han sammen med Hans Petter Jørgensen og Hans Petter Hansen showet Hans, Hans og Hans til stor suksess i Stavanger. Hans Morten Hansen hadde stor suksess med sin forestilling, "Hansenhjørna", som fikk terningskast 6 i Rogalands Avis, i 2009/2010. 
20.august 2010 satt han verdensrekord i sammenhengende standup med 38 timer og 14 minutter! 
Han er i tillegg publisert forfatter, kåsør og foredragsholder. Han har medvirket i reklamefilmer, og var skuespiller ved Rogaland Teater i perioden 2004-2005 i stykkene Fugl Fønix og Nicholas Nickelby samt det populære stykket Maktå på straen. Hans Morten har også spilt i filmene Trolljegeren (2010) og Kong Curling (2011) Hans Morten Hansen kan også gjøre hele eller deler av sine show på engelsk. 

Sommeren 2012 spilte han forestillingen Sommerlatter 2012 sammen med Lisa Tønne, Christer Torjussen og Andy Taffs på Utescenen på Latter til svært gode kritikker!  

Dobbelt prisvinnende: Hans Morten vant Komiprisen i 2010 for beste stand up med forestillingen Is this it? og han vant den samme prisen i 2012 for forestillingen Roper i skogen... Og forventer å få svar.Bilder

Hans Morten Hansen  Hans Morten Hansen  Hans Morten Hansen 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Hans Morten Hansen?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Hans Morten Hansen

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no