Komikere: Hva skjer? På turne:

Jonas Rønning

 

For mange er Jonas kjent som megafonmannen, og ikke helt uten grunn. Med sin faste følgesvenn på scenen har fått det norske folk til å ramle av stolene i en årrekke. Den erfarne komikeren er etter 15 år fremdeles en publikumsfavoritt!
Jonas Rønning har 17 år bak seg i underholdningsbransjen, og er uten tvil en av landets mest populære standupkomikere. Tilbakelent, stødig, presis og alltid morsom. Han slo for alvor igjennom som komiker etter at han satte opp showet Stand Up & Go på Smuget i Oslo i 1997. Før den tid jobbet han blant annet som utegående reporter for NRK Radio, jobbet med lokalrevy og sakte men sikkert bygget seg opp et rykte som en av landets første, gode standupkomikere. Etter at standup ble et levelig yrke for Jonas har imidlertid langt flere arbeidsoppgaver blitt tilbudt ham. De siste åtte årene har han blant annet frontet landets største og mest kritikerroste forestilling, Sommerrevyen på Hønefoss, som både tekstforfatter og skuespiller.

I tillegg har han vært å se i familiemusikalen Olsenbanden Jr. på Sirkus på Oslo Nye Teater, spilt skurk i spillefilmen Fomlesen i Kattepine, holdt standup kurs i Namibia med Knut Nærum, medvirket i TV-programmer som Beat for Beat og Nytt på nytt, hatt gjesterolle i Hotel Cæsar og blitt tildelt Stå Opp-prisen i 2002. I 2006 ledet han programmet Hjemme Alene på TV3, som ble nominert til Gullruten samme år. Høsten 2007 spilte han i den kritikkerroste forstillingen Et Fønny Sjow på Victoria teater, sammen med revykollega Morten Grøtnes.
Jonas Rønning behersker de fleste oppdrag, nå kan du få besøk av megafonmannen til nettopp ditt arrangement!

Bilder

Jonas Rønning  Jonas Rønning 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Jonas Rønning?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel
        

 

Mer om Jonas Rønning

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no