Komikere: Hva skjer? På turne:

Tore Haukenes

 

Tore er en komiker som gir 100% på hvert show, og beviser gang etter gang at han er en komiker man både ønsker, og kommer til å se mer av.

Til tross for at han er et ukjent navn for de fleste, er han et kjent navn i humorkretser, og en erfaren komiker med flere hundre opptredener bak seg. Alltid med det samme målet for øyet, alltid med den samme gode energien, og alltid med det samme gode resultatet! Tore har en friskere tilnærming til humor enn du har sett på lenge. Om han snakker om julegaver han ikke vil ha, frieri eller gjenferdene han er så redd for, kan du være sikker på at Tore ser det hele fra et overraskende perspektiv.

I tillegg til å være komiker er han en tekstforfatter som har jobbet med Lyngbø og Hærlands Big Bang på NRK, Hallo i Uken på P2, Norges og Nordens Herligste på TVNorge samt Rikets Røst på TV2. Tore har vært fast publikumsoppvarmer på innspillingene av flere sesonger med Golden Goal, Riktes Røst og Lyngbø og Hærlands Big Bang så Tore vet hva som skal til for å få det til å koke i salen.

Å se Tore på scenen har for mange vært en positiv overraskelse, og mange har bitt seg merke i denne glade og energiske komikeren. Å få gode anmeldelser for et show er en ting, men å bli tatt frem som et lyspunkt i anmeldelsen av et show man ikke er med i, når man står på scenen i en annen del av byen, er det bare Tore som klarer. 

I en heller lunken omtale av et show på en av hovedstadens store scener avsluttet aftenpostens anmelder med å si: ”Samme kveld stikker for øvrig undertegnede innom Prøverøret på utestedet Dattera til Hagen, hvor komikere tester ut nytt materiale. Her fikk den unge Tore Haukenes helt fortjent mer applaus og latter enn de fire store tilsammen.”

Bilder

Tore Haukenes  Tore Haukenes  Tore Haukenes 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Tore Haukenes?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Tore Haukenes

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no