Komikere: Hva skjer? På turne:

Klubb

 

Hva med en komiker til ditt utested?

Svært mange utesteder ser at det er aktiviteter som trekker publikum og svært lite er enklere og morsommere enn å arrangere et standup-show. Hos Stand Up Norge finner man komikere i alle prisklasser, slik at selv de minste utestedene kan arrangere et show. Når man booker en komiker hos oss så er man garantert komisk kvalitet, og en profesjonell "godkjent morsom" komiker. Ikke minst får dere et morsomt helaftens show som garantert vil få latteren til å runge i taket!

Å arrangere et standup-show er også en fin måte å trekke folk ut tidligere til utestedet enn vanlig i helgene eller trekke folk ut på dager de ellers ikke ville vært aktivitet på utestedet.

Dette vil være med på å skape en god opplevelse og sikre utestedet god omtale blant gjestene.

Mange arrangører har også sett verdien av å sette et fast program, som publikum kan bli vant til, som for eksempel et standup-show hver siste fredag i måneden. Da skaper man en forutsigbarhet og viser publikum at dette er noe man satser på.

Som arrangør får man kostnadsfritt tilsendt plakater, presseskriv og digitale bilder etter behov, som kan benyttes i markedsføringen av arrangementet. Komikerne er også tilgjengelige for lokalpressen, dersom de ønsker å prate med vedkommende på telefon i forkant av arrangementet.

Dersom utestedet mangler lyd- og lysanlegg, så kan Stand Up Norge også være behjelpelig med dette.

I dag arrangerer Stand Up Norge show i nesten hver eneste by i landet, så ikke nøl med å kontakte oss, hvis du tror at ditt sted trenger en god latter.

Kontakt oss

Stand Up Norge AS er en av Norges ledende leverandører av firmaunderholdning og skreddersyr humor til et hvert arrangement.

For booking send en forespørsel til firmapost@standup.no eller ring 23 11 88 20 for en uforpliktende prat.

Booking


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

The form
Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel
        

Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no