Komikere: Hva skjer? På turne:

Anne-Kat. Hærland

 

Anne Kat går lengre enn de fleste, vel vitende om at dersom hun gjør like mye narr av seg selv som alle andre, kan ingen gjøre annet enn å le.

Anne Kat går lengre enn de fleste - vel vitende om at dersom hun gjør like mye narr av seg selv som alle andre, kan ingen gjøre annet enn å le. Anne Kats frekke, men aldri overfladiske komikk får publikum til og både le og tenke. Bevæpnet med sin egen irritasjon skyter hun fra hofta og sabler ned alt hun anser for å være fordummende og latterlig. Hun går like uredd til angrep på politikere som glamourmodeller, spytter på konvensjoner og ler av meningsløs moral. Hennes totalt manglende vilje til å la noe eller noen være hellig får folk til å vri seg av latter, uansett hvor i landet hun måtte opptre. 

Anne Kat har satt opp flere soloforestillinger, "Jeg er ikke Dina" i 2003, ”Tatt av vinen” i 2006 og ” Gift, men ingen fanatiker” i 2008. Hun har gitt ut to bøker, "Krig og fred og religion og politikk og sånn" (Opplag: 65.000) og kokeboken "Inn med sølvskje" (Opplag: 20.000) sammen med Bagatelle-kokk Eyvind Hellstrøm. Hun er kjent fra en rekke tv- og radioprogrammer på NRK, bl.a. "Nytt på nytt," ”Bla bla bla” og "Lyngbø og Hærlands Big Bang". Hun er også en dekorert kvinne, hun kan skilte med en rekke priser bl.a. ”Publikumsprisen” på Gullruten i 2007 og prisen for ”Beste Stand Up” på Komiprisen i 2003, 2006 og 2009.

Bilder

Anne-Kat. Hærland  Anne-Kat. Hærland  Anne-Kat. Hærland 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Anne-Kat. Hærland?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Anne-Kat. Hærland

Fotogalleri

Showplakater

Hjemmeside

Anne-Kat. utfører

Stand Up

Konferansier


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no