Komikere: Hva skjer? På turne:

Atle Antonsen

 

Atle Antonsen har blitt en institusjon. En ambassadør for den høylytte, halsløse humoren - en pådriver for samtidskomikk, verbal og intelligent harselas ingen kan måle seg med.

Med sine utallige opptredener i media har han med tiden plantet baken i sofaen i de tusen hjem. Han er uanstendig ærlig og er tidvis lett surrealistisk og direkte indirekte i formen. En spesiell egenskap med Antonsen er evnen til å drive komikk med det aller største alvor. Det viktigste er at publikum ikke trekker likegyldig på skuldrene, men lar seg engasjere. Om ikke latter, så tårer. 

Antonsen er en allsidig mann med en lang merittliste både innen radio, scene og TV. Han er bl.a. kjent fra TV-serien DAG, som har gått tre sesonger på TV2 og samarbeidet med Bård Tufte Johansen, Harald Eia, Espen Eckbo, som har blitt publikumssuksesser både på TV og scene over hele landet.

På scenen har han gjort seg bemerket i mange år. Han startet med standup i 1994 og var den første komikeren med eget enmannsshow - Vårherre med Bart. Senere har han satt opp flere show, TV- og populære radioprogrammer sammen med kollega Johan Golden, bl.a Misjonen som du kan høre på P4 hver fredag.

Den populære komikeren har vunnet Komiprisen fire ganger; i 2004 i klassen beste stand up-artist og i 2007, 2008 og 2012 i klassen beste mannlige artist i revy og komedie. Under Gullruten 2006 ble han kåret til beste mannlige skuespiller for Tre brødre som ikke er brødre. 

Atle Antonsen er også vokalist i det alltid aktuelle bandet DDR, som i 2013 hadde 15 års jubileum, dette ble feiret med utsolgt konsert på Rockefeller.

Bilder

Atle Antonsen  Atle Antonsen  Atle Antonsen 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Atle Antonsen?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Atle Antonsen

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Atle utfører

Stand Up

Konferansier

Musikalsk


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no