Komikere: Hva skjer? På turne:

Christer Torjussen

 

Med høy gjenkjennelsesfaktor leverer Christer Torjussen standup slik standup skal være. Inkluderende, gjenkjennbart, ærlig og morsomt hele veien. Med over 15 års sceneerfaring og flere høythengende priser på merittlisten får du en rutinert komiker som leverer varene - hver gang!

MORSOM MANN!
Christer Torjussen er en av landets morsomste og mest rutinerte standupkomikere. Etter over 15 år på scenen og flere høythengende priser får du en erfaren komiker med høy energi og innlevelse. Han har høstet gode kritikker, blant annet skriver en anmelder: «Torjussen er den rene mitraljøsen og poengene renner ut i raskt tempo». Med flere større turnéer, sommershow og tusenvis av opptredener bak seg får du servert hysteriske betraktninger, situasjoner og treffende poenger. Den produktive komikeren har gitt ut egen live-dvd, to humorbøker og turnert kontinuerlig landet rundt siden debuten i 1999. For å si det kort og greit: Hvis det finnes strøm og innlagt vann, da har Christer vært der!

Med et allsidig repertoar og lang erfaring både som artist og tekstforfatter har han en usedvanlig evne til å harselere med seg selv og ta ting på kornet. Christer leverer klassisk observasjonskomikk. Det aller meste får så hatten passer når den verbale komikeren lirer av seg betraktninger om hverdagslivet, familien, tilgjorte kjønnsroller, irritasjonsmomenter og pinlige situasjoner. Som en annen anmelder skriver: "I motsetning til mange andre komikere retter Torjussen også skytset mot seg selv. Og det på en svært befriende måte." For når alt kommer til alt går det mest uotver ham selv - selvironi er Christers varemerke på scenen. Noe som også resulterte at han mottok den prestisjetunge Stå Opp-Prisen i 2004 og Komiprisen i 2007. Christer holder også skreddersydde humorforedrag, spør oss om hva han kan spesialtilpasse nettopp din fagdag, kickoff eller seminar!

Bilder

Christer  Torjussen  Christer  Torjussen  Christer  Torjussen 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Christer Torjussen?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Christer Torjussen

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Anmeldelser

Hjemmeside

Pressebilder

Christer utfører

Stand Up

Konferansier

Foredrag


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no