Komikere: Hva skjer? På turne:

Christian Mikkelsen

 

Naturlig morsom og med en timing som selv veteranene bare kan drømme om, fremstår Christian Mikkelsen som om han var født på en scene

Christian har føttene godt plassert i flere leire og erfaring fra standup, musikalsk humor, improvisert teater og revy! Dette viser seg igjen på scenen når han kombinerer parodier, karakterer og musikalitet med sine treffsikre observasjoner og poenger.

Vår kommende stjerne, som til tross for sin unge alder har rukket å opptre over store deler av landet! Vil du ha en varm, energisk og original komiker, eller en trygg, inkluderende og morsom konferansier, så er Christian det rette valget. Han går heller ikke av veien for å skreddersy kvelden til ditt selskap, for eksempel med spesialskrevne musikknumre eller karakter-sketsjer.

- Christian Mikkelsen er et navn humorfans bør notere seg. Settet hans var imponerende tight. Adresseavisen -                                                                  - Christian Mikkelsen er strålende - Bergens Tidende

 

Christian Mikkelsen kan også opptre sammen med Olav Svarstad Haugland. Sammen er de et ekstraordinært tospann. Til tross for sine relativt få år, har de mange års sceneerfaring, både gjennom revy, improteater og ikke minst stand up. Stilene deres er kanskje ulike, men det er nettopp dette som gjør dem til et unikt par. De utfyller hverandre perfekt og utstråler en trygghet og et samspill få kan matche! Vil du ha et variert og uforutsigbart show, eller konferansierer med det lille ekstra, er disse to det perfekte valg! De har mange firmajobber bak seg, og skreddersyr gjerne kvelden med spesialskrevne musikknumre og sketsjer. Her får du stand up, improteater og musikalsk humor, alt i en pakke!

"Hvem syns du var best i kveld?" "Han med skjegge og han høye. Definitivt." (En samtale ofte hørt etter at Christian og Olav har vært på scenen)

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Christian Mikkelsen?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Christian Mikkelsen

Showplakater

Christian utfører

Stand Up

Konferansier

Musikalsk

Parodier


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no