Komikere: Hva skjer? På turne:

Espen Beranek Holm

 

Sylskarpe parodier, imitasjoner, musikalske tolkninger av kjente og kjære artister som perler på en snor - foran et begeistret publikum som gir seg ende over. Det beskriver Espen Beranek Holm, en av våre mest allsidige komikere og musikere.

Om du ikke har sett Espen Beranek Holm på scenen, har du garantert hørt ham på radio eller sett ham på TV. Den allsidige musikeren og komikeren har vært fast stemme på Hallo i Uken på P2 i mange år, og ikke minst harselert med dagsaktuelle temaer som fast paneldeltager i Det Blå Partiet på Løvebakken på NRK i flere sesonger. Det er nemlig ikke mange som er så allsidige som Espen. Med bakgrunn som rockeartist på åttitallet med den engang så kontroversielle singelen Dra Te Hælvete som ble bannlyst på radio, har han gradvis beveget seg over til humor- og revyscenen med stor suksess. Med et beundringsverdig mangfold av treffende parodier forbløffer Espen hver gang.

Espen har lang sceneerfaring og har jobbet med andre artister og publikumssuksesser i flere år. I 2001 var han med på forestillingen 3 mot 1 er Feigt med Are Kalvø og Kristine Hope, han har turnert med Marit Voldsæter og hennes prisbelønte show Med Ræven i Fatle! - en forestilling som vant to komipriser i 2007. I tillegg ble han nominert til Årets Beste Mannlige Artist i Revy og Komedie. Han har han de siste årene også vært en sentral figur i forestillingene Rune Andersen Ligner Ikke Grisen og Hurra For Andersen. Espen spesialskriver innhold til arrangører og kunder, leverer også underholdningsinnslag såvel som å lede arrangementer som konferansier/toastmaster, noe han mestrer både på norsk og engelsk.

Bilder

Espen Beranek Holm  Espen Beranek Holm  Espen Beranek Holm 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Espen Beranek Holm?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Espen Beranek Holm

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder

Espen utfører

Stand Up

Konferansier

Musikalsk

Parodier


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no