Komikere: Hva skjer? På turne:

Fredrik Steen

 

Fredrik er en av veteranene i det norske standup-miljøet og har mer enn 2000 forestillinger på samvittigheten. Han er kjent for sin lekne og svært observante stil, og trives best med tærne helt på tuppen av scenekanten.

Fredrik er født og oppvokst i Ulsteinvik, og fra scenen får han både avkreftet og bekreftet mytene om sunnmøringene. Men ingen landsdel skal føle seg trygg når Fredrik har radaren ute. Han er nemlig et unikum når det gjelder å ta dialekter og stemmer på kornet, noe som ga ham tittelen som Norgesmester i imitasjon i NRK P3 1997. På 90-tallet var han programleder i NRK P3, og senere i NRK P2. Fredriks stemme er også ofte å høre i animasjonsfilmer, sist i "Kurt blir grusom", "Pelle Politibil" og "Redningsskøyta Elias". Han gjør også standup-kurs i egen regi for nykommere.

Fra 1998 til 2001 endevendte han hele nasjonen med revyfiguren Hildegunn Moltubakk, og ble sett av over 130.000 mennesker. I tillegg har han for evig og alltid endret det norske folks forhold til gardiner. ("Steikje fine gardine!") Hildegunn ligger for tiden på is, og det er stand up som utgjør den viktigste delen av Fredriks artistvirksomhet om dagen.


 

Fredrik har uttalige soloproduksjoner bak seg, blant annet "Gift med Hildegunn" (2002), "Fredrik slår ut håret" (2003) og "Steen i glasshus" (2009). I mars i år hadde han premiere på sitt nyeste show "Gi labb!" som han fortsatt turnerer med. Sunnmørsposten ga showet en knallsterk femmer på terningen, og skriver blant annet: "...svinga frå den eine befriande gapskratten over i den andre, toppa med skarpe, satiriske kommentarar og resonnement til ettertanke." Fredrik Steen stiller viktige og underfundige spørsmål om både politikk, samfunn og mennesker. Han er en mester i å avsløre alt det rare vi mennesker driver på med, samtidig som han ikke er redd for å drite ut seg selv aller mest. Fredrik er en hyppig brukt komiker i næringslivet, og han gjør uttallige oppdrag som konferansier og programleder i ulike sammenhenger. Han frekventerer også klubbscenene rundt omkring i landet.


 

Bilder

Fredrik  Steen  Fredrik  Steen  Fredrik  Steen 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Fredrik Steen?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Fredrik Steen

Fotogalleri

Showplakater

Hjemmeside

Fredrik utfører

Stand Up

Konferansier

Foredrag

Parodier


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no