Komikere: Hva skjer? På turne:

Grim Moberg

 

Man kan gjerne lure på hva som egentlig forgår oppi hodet til den lettere overvektige vestlendingen. Det som derimot er sikkert, er at han formidler det på en svært morsom måte og med bøttevis med energi.

 

Grim Moberg kom til verden i 1979, men sier han minnes 70-tallet som det beste tiåret så langt. “70-tallet var en rolig tid, hvor alt gikk min vei. Allerede januar 1981 begynnte nedgangen, da jeg gjorde fra meg på min bestefar sin nye Tanbergforsterker. Radio har aldri blitt det samme.”


Bosatt i Bergen, har Grim gjestet hovedstaden mange ganger de siste årene, og hans fargerike vesen er blitt godt mottatt av østlendinger. Det er ingen grenser hva han finner på å snakke om. Han kan det ene øyeblikket snakke om samlivsproblemer, og immitere rare slektninger, så ta for seg politikk og harselering av komersielle medier. At man ikke vet helt hvor man har denne fyren, er det som gjerne skiller han ut.


Grim har lang erfaring fra teaterscenen før han debuterte med stand up i 2007. “Jeg fant arbeidet med teater og roller nokså kevende, da man gjerne bruker mye energi på å bli et med karakteren jeg hadde. Mange mennesker er avhengig av at du er tilstede over lang tid, hvis ikke kommer produksjonen i fare. Med stand up er man derimot sin egen herre. Det er kun deg selv du skal ha kontroll over og du har bare et mål, få folk til å le. Ikke bare litt. Men mye.”

Teatererfaringen er tydelig i hans standuprutiner, da han gjerne er innom en rekke roller i løpet av få minutter. Dette gjør Grim også svært interessant som toastmaster, da han i sine karakterer er lett å like og har bred apell.


Med det selvskrevne stykket “Norsktimen”, fartet Grim og broren rundt om i landet og spillte 120 forestillinger. Interessen for stykket kuliminerte i en Norge Rundt repotasje. “Klarte det måtte bli det. To fattige skuespillere som kjører land og strand i en Lada er perfekt Nrk-materiale.”

Stand Up Bergens Juleshow 2009, var en suksess og Grim ble fremhevet som en man skal holde øye med:


Den kav bergenske vossingen har en utrolig scenesjarm, utstråling og tilstedeværelse.” Bergens tidene november 2010


Denne beskrivelsen av Grim er nok så presis den kan bli. Han må bare oppleves.

Bilder

Grim Moberg  Grim Moberg  Grim Moberg 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Grim Moberg?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Grim Moberg

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder

Grim utfører

Stand Up

Konferansier


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no