Komikere: Hva skjer? På turne:

Gustav Nilsen

 

Til tross for sitt ganske alminnelige navn er Gustav noe helt unikt. Hans genuine teft for humor, musikalske parodier og treffsikre imitasjoner har forlengst plassert ham i toppsjiktet i den norske humoreliten.

Gustav ble kåret til beste nykommer under Komiprisen 2004, og etter det har han gjort utallige opptredener landet rundt. Gustav er ofte å høre på NRK´s Hallo i Uken, og har vært delaktig i flere kritikerroste oppsetninger som Are Kalvøs Det Folk Vil Ha, Vi er ikke Romeo & Julie, Are Kalvøs Det Folk Vil Ha på Det norske Teateret og Urbane Totninger for å nevne noen. Gustav blir garantert å se i mange år fremover, det være seg på TV, radio eller på scenen. Det er hans sjarmerende vesen og allsidighet som har sørget for gode kritikker og som gjør ham til en genuin latterbombe. Dette vet totningen å bruke når han opptrer, både med og uten medbrakte instrumenter. Tusenvis av nordmenn har allerede opplevd hans hysteriske tolkninger av Alf Prøysen og kjente personer som Morten Harket, Petter Stordalen og GP-Jostein. Og persongalleriet utvides stadig.

Gustavs komikerkarriere springer ut fra hans fortid som musiker. Han har som regel med seg både bass og gitar på scenen, og hvis anledningen byr seg også banjo eller indiske trommer. En kveld med Gustav Nilsen er en reise i lun og snill humor, men stemningen går garantert rett i taket når han serverer en av sine mange parodier eller musikalske innslag. Han må bare oppleves!


  

Bilder

Gustav Nilsen  Gustav Nilsen  Gustav Nilsen 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Gustav Nilsen?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Gustav Nilsen

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder

Gustav utfører

Stand Up

Konferansier

Musikalsk

Parodier


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no