Komikere: Hva skjer? På turne:

Jånni Kristiansen

 

Jånni Kristiansen. En sjarmerende, erfaren, levende og inkluderende komiker. Alltid 100% tilstede i øyeblikket - som formidler stor glede over livet!

Jånni regnes blant mange som standupkomikkens Gudfar i Norge. Til tross for sine 56 år er energien og utstrålingen den samme som den har vært siden han startet sin karriere tidlig på nittitallet. Han er en trygg og leken komiker, noe som har gjort ham til favoritt for et bredt publikum i alle aldre, og selvfølgelig i næringslivet, hvor han er meget etterspurt. Han tar oppdrag som standupkomiker, konferansier og toastmaster. Han er også innovatør på feltet skjult teater, hvor han også har med seg sin makker, skuespiller og humorforsker Maja Løvland om ønskelig. Han er også ledende på edutainment, altså undervisning og underholdning i étt. Han kurser næringslivet i kommunikasjon, spontanitet, motivasjon og humor, i tillegg til å være gründer og leder for Reis Deg Komikerklubb og er fast konferansier på klubbens standupkvelder på Josefine hver torsdag.


Jånni kurser også standup, samt som tekstforfatter og leverandør av innhold til  TV, radio og reklame. Har han hatt uttallige oppdrag for diverse TV-produksjoner som publikumsoppvarmer, bl.a. Mandagsklubben, Karl & Co, Torsdagsklubben og I kveld med Thomas Giertsen. Jånni mottok Stå Opp Prisen for årets komiker i 1997. Nå er Jånni klar for å spre det glade budskap for ditt firma!


Bilder

Jånni Kristiansen  Jånni Kristiansen 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Jånni Kristiansen?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Jånni Kristiansen

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder

Jånni utfører

Stand Up

Konferansier


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no