Komikere: Hva skjer? På turne:

Jon Niklas Rønning

 

Strålende anmeldelser og terningkast. Prisbelønte show. Fulle hus og stormende jubel. Humorprogrammer på NRK og hektiske turnéer. Fantastiske parodier og fornøyde publikummere. Dette er Bye & Rønning!

Ikke bare har Bye & Rønning fantastisk timing og hysterisk morsomme sanger. Det musikalske møter standupkomikken, det parodiske og lekne møter det sarkastiske. En balansegang de færreste evner å gjøre med like stor suksess. Med kjærlighet og varme parodierer de kjente og kjære skikkelser alle kjenner igjen. De kan by på parodier av kjente artister som deLillos, Bjørn Eidsvåg, Jahn Teigen, Ingrid Bjørnov, Robert Stoltenberg og mange fler. Bye & Rønning skriver gjerne spesialtilpassede sanger og parodier til nettopp ditt arrangement!

Duoen, som begynte å samarbeide 1999, er mest kjent for sine mange treffende parodier på kjente personer i Norge. De har turnert over hele Norge og var i 2006 aktuelle med NRK-serien "Usett: Bye & Rønning Show" (2006) som resulterte i DVD-utgivelsen "Bye & Rønning show". Samme år lagde de forestillingen "Bye & Rønning prøver keiserens nye klær". Den ble spilt 100 ganger på Latter, Aker Brygge i Oslo fra sommeren 2006 fram til høsten 2007, og innkasserte to komipriser i NRKs sending "Komiprisen", blant annet for "Beste forestilling scene". 
Høsten 2006 lagde Bye & Rønning faste humorinnslag for Dan Børge Akerøs program "Kjempesjansen" på NRK1 hver lørdag. Nyttårsaften samme år var komiduoen verter for den tradisjonsrike Nyttårskavalkaden på NRK1.Høsten 2007 var Bye & Rønning igjen aktuelle, nå med humorserien Hjemme hos Bye & Rønning torsdager kl. 2230 på NRK1. Også denne ble utgitt på dvd. Våren 2008 var duoen å se som hovedgjester i Dan Børge Akerøs "Den store Klassefesten"- Bye & Rønning hadde sommeren 2008 og sommeren 2009 suksess på radiokanalen P4 , hvor de parodierte ulike kjendiser. Podcastene fra sendingene er blant de hyppigst nedlastede podcaster i Norge. Sommeren 2010 lagde de showet "Bye & Rønning redder sommeren" på Apotekergaarden i Grimstad. De satte ny billettrekord i byen, etter å ha innkassert terningkast seks og fem i pressen. 
Høsten 2010 var de aktuelle med sin stor-sceneproduksjon "Bye & Rønning redder verden", med fullt band i hovedsalen på Latter, Aker Brygge i Oslo. Showet ble spilt for 50 000 og fikk terningkast fem i VG og Dagbladet – og rosende omtale av Aftenpostens Mona Levin. Forestillingen ble vist i sin helhet på NRK1 første nyttårsdag 2012.

Høsten 2012 er de igjen NRK-aktuelle med egen serie.

Bilder

Jon Niklas  Rønning  Jon Niklas  Rønning  Jon Niklas  Rønning 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Jon Niklas Rønning?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Jon Niklas Rønning

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder

Jon Niklas utfører

Stand Up

Konferansier

Musikalsk

Parodier


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no