Komikere: Hva skjer? På turne:

Jonna Støme

 

Jonna Stømes debut på standupscenen skulle vise seg å bli et friskt pust fra en ung komiker med Amerikanske aner, som i ettertid har blitt en særdeles dreven og vittig ung mann med stort nedslagsfelt.

Siden debuten i 2000 har Jonna Støme gjort suksess som komiker landet rundt. En ting som betegner ham er at han trives foran publikum, noe som gjenspeiler seg i hans selvsikre, energiske og svært morsomme vesen. Jonna har en unik evne til å finne de bittesmå tingene i hverdagen som vi alle kjenner oss igjen i og blåse dem opp til uante proporsjoner. Han tilpasser materialet sitt til enhver forsamling, det være seg vanlige standupshow eller konferansieroppdrag. Han har også vært på seks omfattende turnéer, med bl.a. Thomas Giertsen, Harald Eia, Linn Skåber, Atle Antonsen og Espen Eckbo. I 2010 ble Jonna nominert til Komiprisen for forestillingen Fargerikt Faenskap i kategorien Beste Stand-Up artist. 
Nylig var han også en del av publikumssuksessen HumorGalla, med Thomas Giertsen og Espen Eckbo som gikk for fulle hus på Latters hovedscenen hele okt/nov/des 2011. 

Unge herr Støme har i tillegg lang fartstid som TV-fjes, programleder, produsent og tekstforfatter. I 2004 ga han stemme til hovedfiguren Oscar i den animerte filmen Stor Ståhai. Du har kanskje sett ham i diverse barne- og ungdomsprogrammer som Guru og Liga på NRK, Rikets Røst med Otto Jespersen på TV2 eller Judas på TVNorge. I 2009 var Jonna en del av den ærverdige gullrekka på NRK og i fredagsprogrammet Showbiz med Klaus Sonstad. Likefullt er det på scenen Jonna er i sitt ess. Sørg for å få med deg en kveld med en av landets mest populære komikere ved første og beste anledning! Jonna kan brukes ofte til vanlige standup-oppdrag og konferansieroppdrag.

Bilder

Jonna Støme  Jonna Støme  Jonna Støme 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Jonna Støme?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Jonna Støme

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder

Jonna utfører

Stand Up

Konferansier


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no