Komikere: Hva skjer? På turne:

Mads Hadler

 

Hvis du ikke har opplevd Mads Hadler, er det på tide. Dette nye stjerneskuddet leverer mengder av selvironi, presis timing og en inderlig evne til å gi av seg selv!

Mads Hadler har det siste året satt foten for alvor ned på norske humorscener og har ingen planer om å flytte den. Med store mengder selvironi erobrer denne blide og selvsikre komikeren publikum med sitt utradisjonelle verdensbilde. Dynamikken mellom raske poenger og absurde karakterskildringer forener standup og revysjangeren og gjør Mads til en allsidig komiker som treffer publikum i alle aldere. De komiske bildene males kun iført mikrofon og godt gjennomtenkte poenger som hagler løs på publikum, forberedt eller ikke.

Fra hans debut på scenen som revyartist i studentmiljøet i Trondheim høsten 2000, har Mads elsket å underholde sitt publikum. Denne interessen har medført flere revyer - både som skuespiller, tekstforfatter og instruktør – barneteater, såpeteater, improvisasjonsteater, skjult teater og selvfølgelig standup rundt det ganske land. Allsidigheten gir Mads et bredt spekter å spille på både på standupscenen og som utøver av skjult teater på firmafester – alltid med hensikt å jage frem latteren hos de tilstedeværende. Bit deg merke i denne komikeren. Han kommer du garantert til å le mer av.

Bilder

Mads Hadler  Mads Hadler  Mads Hadler 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Mads Hadler?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Mads Hadler

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Hjemmeside

Pressebilder

Mads utfører

Stand Up

Konferansier

Skjult teater

Foredrag


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no