Komikere: Hva skjer? På turne:

Roar Brekke

 

Er du ute etter en komiker som er like morsom å se på som å lytte til? Da er Roar Brekke rett mann på rett plass! Med eminent mimikk og kroppspråk vinner komikeren publikums gunst hver gang han står på scenen!

Roar Brekke har skapt seg et navn ved å bruke kroppsspråket for hva det er verdt. Han parodierer dansestiler, han er Caprino-dukke, han beveger seg i slow motion – for å nevne noe. Han har satt opp 3 helaftens show, med en rekke strålende anmeldelser. Som én av kritikerne skriver: ”Det må rett og slett oppleves. Poengene satt tett som hagl, og svært mange av høydepunktene var en kombinasjon av verbale gullkorn, musikk, dans og utrolig bra mimikk.” 
I tillegg til det fysiske er det de skarpe observasjonene Brekke serverer. Uten å bli plump får han deg til å le av dagligdagse ting. Fordi du kjenner så godt igjen kjæresten din, naboen – eller deg selv. Brekke har vært standupkomiker siden 1997, på disse årene har han over 1000 firmaarrangementer på samvittigheten. Roar vet nemlig hva som fungerer. Enten han står foran 25 Nordsjøarbeidere halv åtte om morgenen, eller 100 kirkegårdsansatte på seminar - han går på med dødsforakt!

Vil du ha en underholder som overrasker og gir selskapet noe å snakke om i lang tid, er Roar Brekke et trygt valg. Du kan velge ulike pakkeløsninger ren standup, eller best-of-pakke med de mest kjente fysiske sketsjene eller skjult teater med standupshow - der Roar Brekke er fersk, flørtete servitør under middagen. Valget er ditt, le kommer du til å gjøre uansett! Videoklipp og anmeldelser finner du på www.roarbrekke.no

Bilder

Roar Brekke  Roar Brekke  Roar Brekke 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Roar Brekke?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Roar Brekke

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Hjemmeside

Roar utfører

Stand Up

Konferansier


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no