Komikere: Hva skjer? På turne:

Sigrid Bonde Tusvik

 

Hvis du ikke har lagt merke til Sigrids hysteriske påfunn på scenen, på radio og på TV de siste årene, så har du ikke bodd i Norge på en stund. Denne kvinnen må bare oppleves!

Sigrid Bonde Tusvik er 30 år og har jobbet med standup siden 2003. Egentlig er hun utdannet tekstforfatter på Westerdals School of Communication.

Hun er kjent for sitt skråblikk på samfunnet, sine selvskrevne sanger på gitar, tulleforedrag spesialskrevet for firmamarkedet, og sine improviserte vitser og hysteriske påfunn på scenen. I sitt repertoar har hun også flere ulike karakterer, blant annet en parodi på den svenske hollywoodfruen Anna Anka, sist sett på tv på Komiprisen 2010, samt glamourmodellparodien Sienna, som harselerer med typiske Paradise Hotel-deltakere.

Sigrid har jobbet innen TV og radio. Høsten 2010 er hun aktuell med NRK-programmet ”Sigrid søker kjæreste”,  et program der hun prøver å finne lykken med 40 forskjellige datemåter. Hun er også fast tekstforfatter i ”Hallo i uken” på P2, og har tidligere jobbet i P3, Rikets Røst på TV2 og i Store Studio på NRK1.

I 2011 var Sigrid vikar for Henriette Steenstrup i tv-programmet " Torsdag kveld fra Nydalen" og hun ble året etter fast medlem av gjengen.

Sigrid kan tilby spesialskrevet standup, egne låter, parodier, ppt-foredrag og generell standup. Hun har også i høst et eget foredrag om ”Hvordan søke kjæreste på 1-2-3”, som handler først og fremst om hennes egne erfaringer i singellivet.


Bilder

Sigrid Bonde Tusvik  Sigrid Bonde Tusvik  Sigrid Bonde Tusvik 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Sigrid Bonde Tusvik?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Sigrid Bonde Tusvik

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder

Sigrid utfører

Stand Up

Konferansier

Musikalsk


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no