Komikere: Hva skjer? På turne:

Vidar Hodnekvam

 

Vidar er en hardtarbeidende ung komiker som brenner for sitt fag. Som siden sin debut i 2007, har reist landet rundt og fått publikum til å gapskratte med sylskarpe tekster og ektefølt innlevelse.

 

Vidar Hodnekvam er en komiker du ikke kommer til å glemme. Gir alltid alt til publikum gjennom selvutleverende tekster og sjarme.

Vidar Hodnekvam er en av Norges mest hardtarbeidende komikere og har nå i flere år vært fast konferansier for klubbkveldene på Latter. Han reiser også over hele landet og utenlands og opptrer. Han har deltatt i flere tv-produksjoner og har hatt sitt eget show på VG-TV som heter VHS.

 Vidar har gjort tonnevis med oppdrag for næringslivet og fungerer som komiker så vel som konferansier. Med selvutleverende tekster om alt mellom himmel og jord går han til verks med gutteaktig sjarme og karisma.

Av oppsetninger han har deltatt i kan vi nevne Stand Up Bergen´s juleshow anno 2009 og 2010 som begge ble belønnet med terningkast fem. Vidar var også med i 50 forestillinger på Latter med Feelgoods humorgalla, som også fikk terningkast fem i avisene. I 2013 vant Vidar prisen for beste opptreden på Humorfest i Bergen og i 2015 var han aktuell med showet Bergensbølgen på Ole Bull. I 2016 er han nominert til prisen årets stand-up-komiker under komiprisen! Vidars humor passer i enhver sammenheng og hvis man vil ha noe tilpasset ditt arrangement er det bare å spørre.

Bilder

Vidar  Hodnekvam  Vidar  Hodnekvam  Vidar  Hodnekvam 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Vidar Hodnekvam?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Vidar Hodnekvam

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder

Vidar utfører

Stand Up

Konferansier


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no