Komikere: Hva skjer? På turne:

Yngve Skomsvoll

 

Yngve Skomsvoll er en svært rutinert komiker og mye brukt underholder for næringslivet. Han tar oppdrag som komiker, konferansier og foredragsholder og gjør skjult teater som ”nyansatt” e.l. I tillegg jobber han som tekstforfatter og har skrevet for flere av de største komikerne og humorprogrammene i Norge.

 

Yngve Skomsvoll gir deg en unik standup-stil, med tekster som går fra det absurde til det skarpe. I tillegg jobber han som tekstforfatter og har skrevet for flere av de største komikerne og humorprogrammene i Norge.

I år har Yngve vært å se i humorserien ”Neste sommer” og på “Brille” på TVNorge. Han er også kjent fra ”Roast fra Chat Noir” og komedien ”Tomme Tønner 2”.

Yngve Skomsvoll er kjent for sin improviserende og intelligente stil og et show med Yngve er tettpakket med poenger, digresjoner og skarpe observasjoner.

Som tekstforfatter har han blant annet jobbet for “Brille”, “Klaus på kanten”, “De nominerte”, “Løvebakken”, “Roast fra Chat Noir”, ”Lyngbø og Hærlands Big Bang”, ”Hallo i uken”, stand up-showene til Dagfinn Lyngbø mm.

KONFERANSIER: Yngves lune humor og vennlige sjarm gjør ham til et godt valg som konferansier. Han spesialtilpasser stoffet for anledningen og kan også gjøre konferansieroppdrag sammen med andre. SKJULT

TEATER: Som ”nyansatt” e.l. glir Yngve ubemerket inn i selskapet. Ved middagen holder han en spesialskrevet tale som, overraskende nok, omhandler de tilstedeværende! Uventet, originalt og moro! ROAST: En mini-versjon av det populære amerikanske konseptet! Ved hjelp av research om festdeltagerne holder Yngve en tale der han gir selskapet en spøkefull hyllest i form av humoristiske fornærmelser! Anderledes – og morsomt!

KURS OG FOREDRAG: Yngve har bred erfaring med å holde stand up-kurs, revyskrivekurs og humorforedrag. Ta kontakt for et tilbud.

 

Bilder

Yngve Skomsvoll  Yngve Skomsvoll  Yngve Skomsvoll 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Yngve Skomsvoll?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Yngve Skomsvoll

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder

Yngve utfører

Stand Up

Konferansier

Skjult teater


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no