Komikere: Hva skjer? På turne:

Ørjan Burøe

 

Ørjan Burøe er en dreven komiker og kanskje den eneste som lover kunden pengene tilbake om de ikke er fornøyd. Som han selv sier: Om dere ikke ler innen étt minutt er det noe galt!

Ørjan Burøe har lang fartstid på scenen, og vet alltid å sette ting på spissen med brodd og humoristiske vinklinger. Og han vet å presisjonsbombe publikum med poenger og gode historier - de fleste som krysser komikerens vei får passet sitt påskrevet når denne mannen står på scenen. Det være seg samboere, svigermødre, dørvakter, flyplassansatte, golddigger-jenter på Cosmo. Her blir ingen spart!

Ørjan er fast konferansier og komiker på Latter, og var en del av suksess-showet Julelatter 2 med Jonna Støme, Nils Ingar Aadne og Magnus Jørgensen i 2008. I tillegg har han gjort stor suksess som programleder på frokostshowet til Radio 1 i Oslo, og du husker han også fra TVNorges Judas sammen med Terje Sporsem og Splitter Pine på TV2 Zebra - samt at han har gjestet en rekke andre programmer. Ørjan gjør mange firmajobber for alle slags kunder, store som små. Han jobber ut i fra prinsippet at hver forestilling er et personlig show som er rettet mot kunden, og bruker mye tid på møter og planlegging av hvert enkelt show. Derfor er ingen show med Ørjan Burøe like!

Bilder

Ørjan Burøe  Ørjan Burøe  Ørjan Burøe 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Ørjan Burøe?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Ørjan Burøe

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder

Ørjan utfører

Stand Up

Konferansier


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no