Komikere: Hva skjer? På turne:

Sommerlatter 2012

 

Sommerlatter er i ferd med å etablere seg som hovedstadens morsomste og mest populære sommershow!

I år igjen samles fire av landets fremste standupkomikere for å underholde publikum på Utescenen på Latter, Aker Brygge. Denne gangen er det folkekjære Lisa Tønne, Christer Torjussen, Andy Taffs og Hans Morten Hansen som skal få oss i sommerstemning.

I bakgården på Latter kan man forvente seg en forestilling stappet av humor, sang, musikk og andre morsomme sommeropplevelser. Så her vil det absolutt være noe for enhver smak!

Sommerlatteren er sikret!
Dagbladet

LISA TØNNE

Dette fyrverkeriet har i rekordfart blitt en av de store humorstjernene i Norge og er en av våre mest allsidige komikere. Hun er uredd, spontan og kjapp i replikken og innehar en usedvanlig god evne til å harselere med det meste. Mange har kanskje også opplevd hennes alter-ego, Ali Reza, enten på scenen eller på TV 2. Denne dama trollbinder publikum hver gang hun åpner kjeften!

Les mer her.

HANS MORTEN HANSEN
Som komiker er Hans Morten Hansen tilbakelent og avslappet og serverer sitt budskap med en gravalvorlig mine. Reflektert, men samtidig grunn. Kultivert, men frekk. Rutinert, men spontan. Har utallige kritikerroste solo-forestillinger bak seg, men kom for alvor i humorverdens søkelys da han satte verdensrekord i stand up; under Stand Up Festivalen 2010 hadde han et show som varte i ikke mindre enn 38 timer og 14 minutter. Så her er det bare å sette av kvelden!

Les mer her.

ANDY TAFFS (AUS)

Andy Taffs er en av få profesjonelle utenlandske standupkomikere vi har i Norge. Andy har reist rundt halve kloden med sine show, opptrådt på humorfestivaler og standupklubber i over 11 land - og nå har han altså valgt å legge Norge for sine føtter. Hans varemerke er et humoristisk skråblikk på nordmenn, våre vaner, tankesett og væremåte. Denne engelsktalende komikeren rocker!

Les mer her.


CHRISTER TORJUSSEN
Christer Torjussen leverer stand up slik stand up skal være – inkluderende, gjenkjennbart og morsomt hele veien. Publikum får servert hysteriske betraktninger, situasjoner og treffende poenger. Denne mannen har en usedvanlig evne til å harselere med seg selv og ta ting på kornet. Fikk Komiprisen i 2007. Stand up på sitt beste!

Les mer her.

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Showinformasjon


Neste forestillinger

Spillested:

Latter
Billettpris: 275.- + avgift
Spilletid: 1,15 time

Bestill billetter

Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no